Sinds 2004 ben ik werkzaam in de zorgsector als consultant inzake huisvesting, dienstverlening, personeelsinzet, prijszetting e.d. De vele ervaringen door de jaren heen hebben mij ertoe geleid in mei 2017 een eigen initiatief vorm te geven, genaamd VIMODA. VIMODA werd hoofdzakelijk in het leven geroepen als antwoord op de groeiende ‘onbetaalbaarheid’ van huisvesting – al dan niet gekoppeld aan zorg/dienstverlening – in Vlaanderen.

VIMODA wil dan ook garant staan voor kwalitatieve dienstverlening en hoogwaardige huisvesting maar steeds met de focus op een betaalbare en correcte prijszetting.

Onze doelgroep beperkt zich hierbij niet enkel tot senioren maar ook mindervaliden, jonge koppels, alleenstaanden (met kinderen), personen met een beperkt (er) budget… zullen bij ons een betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing vinden.

Een greep uit ons aanbod (steeds met optionele dienstverlening op maat):
erkende (sociale) assistentiewoningen, (sociale) woningen, appartementen, …

Naast bovenstaande hoofdactiviteit spitst VIMODA zich ook toe op de participatie in ondernemingen die dezelfde duurzame waarden en normen hanteren. Op deze manier wenst VIMODA andere sectoren te verkennen om ook daar een stempel van kwaliteit en betaalbaarheid te drukken.

Tot slot produceert VIMODA, in de mate van het mogelijke, zijn eigen producten en dienstverlening. Ook hier weer om te waken over de kwaliteit en prijszetting.

Dank voor uw bezoek aan onze website en indien u bijkomende info wenst, aarzel niet ons te contacteren.

nl_NLDutch
nl_NLDutch